maanantai 1. lokakuuta 2012

Tunnelmaa...

Viikonlopun pyhitin taas siivoomiselle. Vieläkin on vaikka kuinka paljon tekemistä. Joka kerta sitä ihan hämmästyy tohon tavara määrään. Josta olen jo lukemattomat kerrat täällä rutissut. Mut en vaan voi olla marisemasta siitä aiheesta. Pohdiskelen myös kuinka saan kaikki ulkotavarat mahtumaan varastoon. Sinne kun on ilmestynyt kirpputori tavaroita mitkä ei ole mennyt kaupaksi. Säilytin niitä ennen vanhempieni kotona mutta nyt oli pakko tunkea ne omiin nurkkiin. Piti kovasti viikonlopun aikan käydä niitä läpi ja katsoa josko niitä sais pistettyä tonne huutikseen ja pistää jotain pelastusarmejan lootaan. Mut en kerennyt sinne asti. Pitäis ottaa kovempi tahti tän siivous projektin kanssa. Joka näyttää olevan mulle ikuisuus projekti... Nyt joka tapauksessa istuskelen ja nautin illan hiljaisuudesta twin peaksin parissa. Ja mietin välillä mistä jatkan huomenna.

Ihana kuvio.

Ostin tämän kynttilämaljan joskus kodin1:tä. Sain myös joululahjaksi äidiltä sille toisen kaveriksi.





Ne näyttää todella kauniilta kynttilän palaessa.



Siinä on sit molemmat. On kiva istuskella ja katsella twin peaksia digiboksista. Yks lempi sarjoista, mitä ei vieläkään löydy tuolta dvd hyllystä. Mut toivon mukaan vielä joskus tulee löytyyn.

Aah. Ihana agentti Cooper! <3

Täs näkyy paremmin nuo kynttilämaljat. Ja sit tietenkin muita sisustusta. Tuon punaisen pikkupöydän tuun heivaamaan pois täältä. 

Ja sit kaikki valot sammutettuna. Miten tykkäänkin katsella iltaisin kaikkea kivaa telkkarista. Myös ne kauhu kipaleet. Kaverit pitää mua ihan pöhkönä, kun istun yksin pimeessä ja katselen ties mitä kauhu elokuvaa. 

Sit vielä mun yksi lempi lyhdyistä. Tätä käytän ihan sisällä. Tämänkin olen joskus ostanut kodin1:tä.



4 kommenttia:

  1. ihanan näköistä.. upeat nuo kynttilänjalat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Itsekkin pidän niistä kovasti. :)

      Poista
  2. Ihanan tunnelmallista! Lattialla oleva lyhty on myös upea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Pelkään että vielä joku kaunis päivä pikku naiset menee ja kaataa sen kumoon riehuessaan. Onneksi niin ei ole vielä käynyt. Koputan päätäni. :)

      Poista