sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Syksy ja satuja

Viikonloppu on taas kohta ohitse. Pyhitin sen siivoamiselle, elokuville, musiikille, lukemiselle ja muulle mukavalle. Nytten istuskelen koneella ja katselen samalla sivusilmällä telkkaria. Tänään alkoi tuo Olipa kerran eli Once upon a time, Saas nähdä mimmonen on. Itse meinaan rakastan satuja. Varsinkin vanhoja satuja. Niitä on välillä kiva lukea. Varsinkin kun jos on lukenut todella paksun ja kovin raskaan kirjan. Sillon on kiva palautua kepeän kirjan parissa. Sain juuri luettua unelma afrikasta joka on Kuki Gallmannin omaelämänkerta. Upea kirja mutta myös kovin surullinen. Tuli itkettyä monet kerrat sitä lukiessa. Kirja sai myös miettimään omaa elämäänsä moneen otteeseen. Sai kyllä pistämään asiat tärkeysjärjestykseen. Suosittelen. Nyt sitten luen ihan toisenlaista kirjaa.....


Kengät Dr. Martens Emily:t jalassa. Ihanat sukat, vaikka kuinka harjaan, imuroin ja nypin silti musta löytyy aina koirankarvoja.

Rakas Myy mukana.

Vielä olo on pikkusen heikko, mut eiköhän tästä taas selvitä..



Yksinäinen linnunpönttö. Saa nähdä majoittuukohan sinne joku talveksi. 



Käytiin vanhempien luona hakemassa yksiä papereita. Ukin sylissä on mukava olla.

Joka puolella on ihmiset laittaneet laatikoita ja pusseja portin pieleen täynnä omenia. Siitä saa halukkaat ottaa omenia.

Piti häiritä toista jopa pissatessa. Myy parka.. :)

Nyt luen tätä. Aarresaarta, kirja on todellinen klassikko. Omasta mielestäni ihmisten kannattais aina lukea edes kerran elämässään tietyt klassikko kirjat. Tämä on yksi niistä.

Muutama kuva kirjasta..

Olen aina pitänyt myös satukirjojen vanhoista kuvista.




Viisitoista vainaan arkulla viru' - hei hiio hoi, ja rommia pullo!

2 kommenttia:

  1. Ensinnäkin - isoveli <3
    Toiseksi - onpa fiksua, en oo kuullutkaan, että ihmiset laittaa "portinpieleen" omppuja!
    Kolmanneksi - ihana toi kirja. Tulee lapsuus mieleen, Häijään kansakoulussa. Ei silloin muun näköisiä kirjoja ollutkaan...

    VastaaPoista
  2. :)

    Joo täälä melkein jokainen laittaa omenia portinpieleen/tienviereen. Joillakin niitä on kottikärryissäkin. :) Niistä on ollut kiva ihmisten kerätä itselleen omenia, saa kaikki maistaa syksyä. Nekin joilla ei omenapuita kasva.

    Rakastan niin noita vanhoja kirjoja. Itseasiassa taidan rakastaa melkein kaikkea vanhaa. Niissä on sitä jotakin. :)

    VastaaPoista