perjantai 5. lokakuuta 2012

Ja paraneminen voi alkaa....

Huh kun olen väsynyt! Sain eilen illalla myöhään sumplittua Myylle lääkäri rahat lainaksi ja menin pikkusen paremmalla fiiliksellä nukkumaan. Vaikka pelkäsinkin kuinka selviämme yöstä. Yö oli aikas raskas. En nukkunut pahemmin Myyn mennessä välillä ympäriinsä ja täristessä. Myös parit oksennuksetkin tuli siivottua aamuyöstä. Olin meinaan niin tyhmä että menin ja annoin sille illalla pikkusen royal caninin gastro intestinal low fat ruokaa ja sehän sieltä sitten tuli ulos yön aikana. Haukotus.

Aamulla sitten soitto lääkäriin ja saatiinkin aika Myytä hoitavalle lääkärille. Nyt on sitten taas lääkkeitä jotka toivon mukaan auttavat Myytä paranemaan. Eli taas syödään tylosinia ja litalginia kipuun. Uutena lääkkeenä saatiin Cerenia tabletteja jotka ovat pahoinvoinnin estolääke. Sitä annetaan 4 päivää. Saatiin myös lääkärissä lääkepistos mikä auttoi pahoinvointii ja lisää suoliston motilitettia. Litalginia syötetään kolmisen päivää, mut jos tarve vaatii niin kauemminkin. Tylosinia annetaan peräti viisiviikkoa. Eli siinäpä ne. Jos Myy jatkaa öistä oksentelua niin sitten menen hakemaan vielä vatsansuojalääkettä klinikalta. Mut nyt vielä sitä ei aloitettu koska toivon mukaan nämä lääkkeet tehoisi.

Nyt Myy on jokseenkin omissa maailmoissaan. En tiedä johtuuko lääkkeistä ( siitä pistoksesta ) tai siitä että on nukkunut niin huonosti ja on nyt niin väsynyt. Kovasti murisee kun muut kehtaa tulla lähelle hänen peitto rykelmää. Välillä Myy myös maiskuttelee suutaan. Luulisin että tuo pahoinvointi lääke kuivaa suuta. En ole varma. Litalginia ja tylosiniahan Myy on syönyt aikaisemminkin ja eikä ole tuollai maiskutellut suutaan. No, toivottavasti se johtuu juuri tuosta suun kuivamisesta eikä mistään muusta. Onko kellään Kokemuksia tuommoisesta suun maiskuttelusta? Lääkäri epäili että Myyllä on suolistohäiriö. Toivottavasti lääkäri osui oikeeseen... Voi toivon sitä todella. Tänään mennään ajoissa nukkumaan ja toivottavasti saamme kaikki nukkua kunnolla ilman mitään "häiriöitä".

Unet tekisivät hyvää meille kaikille.

Ihana nenä! <3

Ja silmät..

Olen muuten syöttänyt Myytä ehkä ihan liiaksi kanssa. Oli neiti "pikkuse" lihonnut viime käynnin. Otin sydämmeni asiaksi ettei minun koirani kuihdu olemattomiin. Se kun on haimasairaiden yksi varjo puoli että siinä voi laihtua radigaalisesti ja se ei ole suotavaa. No, Myyllä ei ole ainakaan vielä ole siitä pelkoa.
Lopuksi haluan sanoa kiitos ihanalle Ninnille ja Jimille kauniista kirjeestä. Piristi mukavasti raskaan päivän jälkeen. :)

2 kommenttia:

  1. Kiitos :) Toivottavasti saitte nukuttua ja pieni parantuu pian.

    Olette ajatuksissa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saatiin pikkusen paremmin nukuttua onneks. Samaa toivon minäkin. Vielä ei kovin suurta muutosta ole, mutta on kummiskin pikkusen parempi. Onneksi. :)

      Poista