tiistai 9. huhtikuuta 2013

Yllätys...

Viikkasin peitot sohvalle, menin pesemään hampaani. Kun palasin takaisin, tässä näky. Eipä mulla muuta..

Tässä näky...

Hei! Mitä te teette?!

Mekö? Ei yhtään mitään...

Mä just viikkasin noi! Antaa olla, pitäkää hauskaa.....

4 kommenttia:

  1. :D :D :D

    Viattomat yrittää auttaa laittamaan peittoja takaisin, niin kuin ne KUULUU olla :)

    Ihanat kuvat sait!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks oli kamera hollilla. Joskus tuntuu et koti on täynnä pieniä "lapsia". Aina kun saan jonkun paikan siivottua on joku jo sotkemassa sitä ennen kun pääsen huoneesta pois. :D Mut, eipä käy elämä tylsäksi. :D

      Poista
  2. Suvi11.08

    Toi sun lauma on kyllä ihan huippu! Mitä jos lähdet johonkin reissuun niin saatko nuo kaikki hoitoon johonkin? Että kuinka paljon noissa on kiinni?

    VastaaPoista
  3. Ei todellakaan aika käy pitkäksi noiden kanssa. :) Harvemmin olen päässyt mihinkään reissuun, mut kun menen niin eukot menee vanhemmille hoitoon. Vanhemmillakin on viisi koiraa joten sinne joukon jatkoksi on hyvä mennä. Kyllähän tuo porukka rajottaa reissaamista sun muuta, varsinkin kun parilla niistä on sairaus. Iidalla sydänvika ja hengitys välillä vaivalloista. Varsinki jos ei tiedä mitä tehdä tietyissä tilanteissa. Myyllä taas on tuo krooninen haimatulehdus joka voi äityä yllättäen pahaksikin. Esim. ruoka ajat on sillä todella tarkat ja jopa yhden ruuan jäätyä välistä voi poloinen olla seuraavana päivän kipee. Et ei kovin helppoa. Mut onneks mun äiti tietää kuinka tätä porukkaa hoidetaan. :)

    VastaaPoista