keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Sotkemista

Luulin kehitelleeni hienon mattovirityksen. Mutta koirani olivat jälleen kerran asiasta toista mieltä ja pisti mun pikku räsymatot mieluisempaan järjestykseen. Lelulaatikkokin oltiin heti käyty sotkemassa kun selkäni käänsin. Ei näytä mun siivoukset/ sisustukset mennä niinkun minä haluan. :)

Iida & muut tekee aina mun matoille aina oman järjestyksensä.

Lelulaatikkokin käytiin heti sotkemassa, vaikka just sain kerättyä ne ylitsepursuavaan koriin.

Ihmettelen kuinka ihmiset saavat pidettyä sohvansa niin siisteinä. Olen juuri imuroinut ja harjannut sohvani ja taas se on täynnä karvoja. Kertokaa kuinka saatte pidettyä sohvanne niin siistinä. Siis te jotka antavat koiriensa tulla sohvalle. Kadehtien katselen ihmisten sohvia jotka ovat monesti vielä väriltään valkoisia ja ovat ihanan puhtaita.  Keskityin kuvaamaan Tiuhtia ja Willowta. Mutta oli hauska yllätys huomata Tjorvenin ilme kuvassa. :)

2 kommenttia:

  1. Sohva ei pysy siistinä meilläkään. Jos laitan esim tyynyt ojennukseen, niin niiden päällä käydään pötköttelemässä ihan vaan sen verran, että ne ei ole enää siististi :)

    Toinen lempparikohde on olohuoneen karvamatto. Sinne uumeniin on niiiiin ihanaa jemmailla pieniä luun palasia ja muita aarteita. Jos erehtyy kävelemään matolla paljain jaloin niin ai että..

    Lelut kun kerätään imurointia varten, niin pari lelua käydään HETI dramaattisesti siirtämässä keskelle lattiaa. Ihan vaan osoitukseksi, että kuka täällä määrää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kovin tutulta kuulostaa. Mulla on punaset sohvat ja silti niissä näkyy kaikki mahdollinen lika/karva. Ja kun haluaisin joskus istua ihan yksikseni, niin sehän ei käy päinsä. Vaikka siirtyisi sohvalta toiselle, uskollinen fani lauma seuraa perässä. :D Joskus kyllä pikkusen harmittaa että olen päästänyt eukot valtaamaan sohvani. Mut sit on kyllä kiva käpertyäkin sohvalle pieni eukko tai useampi kainalossa. :)

      Matot jostain syystä aina myllätään sykkeröiksi jos vaan on mahdollista. Tiedä sit mistä tuokin johtuu. Tekee muuten tosi hyvää astua luun päälle. Varsinkin aamulla kun ei ole vielä saanut kunnolla silmiään auki. :D

      Eukot kans tekee tota. Joskus menee sillai et sitä mukaa kun vien leluja laatikkoon on joku jo hakemassa sieltä lelun pois. Siinä tulee jo hikikin kun mennään jatkuvasti edestakaisin lelulaatikon ja lelujen väliä. :D

      Poista