torstai 17. tammikuuta 2013

Muumimukit 2013

Vihdosta viimein löyty muutama kuva uusista muumimukeista. Eli tämän vuoden kesämuki ja sitten uudet muumipeikko ja niiskuneiti mukit. Täytyy myöntää että ainakaan kuvan perusteella en ihan heti hypi innosta muumipeikon ja niiskuneidin uusista mukeista, mutta eihän sitä koskaan tiedä voivat ollakin ihan kivan näköisiä luonnossa. Kesämuki taas on mielestäni lupaavan näköinen. Ainakin itse pidän mukista todella paljon. Mitäs mieltä te olette?

Tässä on tämä kesämuki 2013. Omasta mielestä kuva on aivan ihana. 

Ja sitten nämä uudet muumipeikko ja niiskuneiti mukit. 

10 kommenttia:

  1. Anonyymi13.07

    samaa mieltä minäkin: hiukan olen ehkä pettynyt nuihin muumipeikko ja niiskuneiti mukeihin, mutta kesämotti todella herttainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesämuki on kyllä todella kivan näköinen. Odotan jo innolla sitä. Noista toisista taas jotenkin tuntuu puuttuvan se vanha kunnon muumimukimaisuus...

      Poista
    2. Anonyymi13.50

      Kesämuki aivan ihana....juuri sitä oikeaa muumia...ja nuista uusista niiskuneiti- ja muumipeikomukeista samaa mieltä kuin aikaisemmat muumifanit, mut eihän sitä koskaan tiedä kunhan ne käsiinsä saa :)

      Poista
    3. Niinpä, voi käydäkin niin et niistä tuleekin ne lemppari muumimuki. :)

      Poista
    4. Anonyymi23.50

      Kiva kesämuki :)
      Tylsää että kaikki uudet "tavalliset" mukit (pikku myy, nipsu, ja nyt muumipeikko & niiskuneiti) ovat niin tylsiä... Vauvamukeja... Kamalia värejä!

      Poista
  2. Anonyymi1.36

    nua mukit vaikuttavat ensi alkuun tosi tylsiltä, mutta oikeastihan noissahan on juuri muumipeikko ja niiskuneiti elementeissään; muumipeikko suunnittelee rakentamista ja niiskuneiti on ihana turhamainen itsensä, että siinä mielessä tosi hienot :) värit on vaan hieman tylsät, mutta muumimukejahan on jo melkeinpä joka värissä niin vaikea siis löytää mitään "uutta" väriä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta että värit alkaa olla aikalailla käytetty muumimukeissa. Kuvakin voi tietenkin pikkusen vääristää tuota väriä. Saapi nähdä mimmoset ne tulee olemaan. Joka tapauksessa tulee nekin varmaan koristamaan hyllyjäni joku päivä. :)

      Poista
  3. Anonyymi9.47

    Kesämuki on ihan jees, mutta muumipeikko ja niiskuneiti kyllä pettymys, hahmot jotenkin kummallisen näköisiä jotain puuttuu ja värit aika pliisut,,

    VastaaPoista
  4. Anonyymi17.19

    Toivoinkin vaaleanpunaista Niiskuneitiä, ei sillä että keltaisessa ois mitään vikaa, mutta vaaleanpunainen on parempi :)

    VastaaPoista
  5. Anonyymi12.12

    kokoelmaani tulevat päätymään :)

    VastaaPoista