lauantai 9. kesäkuuta 2012

Chihuja ja vielä kerran chihuja..

Tjorven ja Tiny.
Myyn tilanne on mennyt pikkuhiljaa parempaan suuntaan. Lääkkeitä en enää anna kun tylosinia ja sitten litalginia tarvittaessa. Olisi kyllä ihanaa jos nyt vihdoin löytyi oikea hoito Myylle. Toivottavasti tämä tilanne jatkuu.

Viikonloppu on mennyt kirpputori pöydän täyttämisestä ja etsiessä lisää tavaraa myyntiin. Pahoin pelkään että jälleen tulee takkiin ja pahasti. Se olis jo 4 kerta peräkkäin et en saisi omiani pois. Kyllä harmittaa. Ihmisiä ei vaan näytä kiinnostavan mun rojuni..


Joku joskus kysyi multa Tjorvenin nimestä. Se on siis saariston lasten Pampulan nimi. Saariston lapset on mun ehdoton suosikki Lindgrenin saduista. Vaikka onhan niitä paljon muitakin ihania esim. Melukylän lapset, Eemeli ym.. Tjorven oli syntyessään porukan isoin ja muutenkin luonne oli aikas lähellä Tjorvenia joten se siitä sitten tuli. Tinylla ja Tjorvenilla on jännä suhde. Tjorven aina komentaa Tinya. Ja Tiny antaa sen komentelut mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Tjorven paran isottelut menee kuuroille korville. Mutta kaikesta komentelusta huolimatta ne on kun paita ja peppu. sisarusrakkautta parhaimmillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti