sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Sukulaisia....

Tämä viikko on kulunut käsitöitä tehdessä ja sukulaisia nähdessä. Torstaina näin pitkästä aikaa äitini siskon Heidin. Oli todella ihana nähdä ja tuli taas kova ikävä kun ei tiedä koska seuraavan kerran nähdään. Heidi kun asuu usa:ssa perheineen. Ovat asuneet sielä jo n.25-vuotta. Näemme todella harvoin, mikä on kovin harmillista Toivon että vielä jonakin päivänä pääsen heitä sinne moikkaamaan. Sinne meno on vaan kovin tyyristä lystiä, Mutta ehkä vielä jonakin päivänä toiveeni toteutuu.

Tänään olimme juhlistamassa pappani 86-vuotis päiviä. Osa sukulaisista olikin jo kerennyt lähtemään, mutta oli sielä vielä mukavasti väkeä kun me sinne saavuimme. Oli jälleen kiva nähdä kaikkia ja varsinkin pappaa. Mahani on kovin pyöreä kaikesta syömisestä, varsinkin kun pappa kaivoi koko ajan lisää tarjottavaa eikä suostunut kuulemaan kieltäviä vastauksia. :)

Veljeni Jussi. En meinaa koskaan saada hyvää kuvaa veljestäni, sillä aina kun olen ottamassa kuvaa Jussin on pakko vääntää naamansa mitä ihmeellisimpiin ilmeisiin. Pitäisi joskus pistää tänne kuvasarja niistä ilmeitä Jussin suureksi iloksi. Ehkä sit oppis olemaan normaalisti. Tämän kerkesin ottamaan salaa. 

Tätini Heidi.

Pappa oli laittanut seinälle uuden maalauksensa.

Setäni Esa. 

Setäni Pasi ja takaa kurkistelee pappani. Ilmoitelkaa sukulaiseni jos haluatte joitakin kuvia poistettavan niin minä poistan. :)

Pappa. ♥

Esa ja Heli. Heli on isäni sisko. Äitini koira Hertta tykkäsi olla Esan sylissä. :)

Veimme papalla särkyneensydämmen. Minä ehdotin sitä sillä muistan kuinka mummulla oli näitä kukkasia. Hän kertoikin minulle että ne kukkaset on kauniita kun ne aukenee ja niistä tulee hyvälle mielelle. Halusin ilahduttaa mummuani joten päätin aukaista muutamat nuput että mummulle tulisi hyvä mieli. Ei mennyt ihan niinkun olin ajatellut, mutta mummu tuli joka tapauksessa hyvälle mielelle. 

Pappani asuu ihanassa pienessä mökissä. 
Pihalla on tuommoinen hauska lintu. Kurki taitaa olla. 

Mukana matkassa oli Tjorven joka oli ihmeekseni kaikkien kaveri ja oikein kiltti neitokainen. Teki Tjorvenille hyvää nähdä ihmisiä ja olla erossa muusta porukasta. Porukassa tyhmyys tiivistyy. Ainakin meillä..

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia papan mökiltä ja pihamaalta! Siellä riittää yksityiskohtia ihmeteltäväksi niin lapsille kuin aikuisillekin. Harmi kun ehdimme jo lähteä, olisi ollut hauska nähdä teitä ja koirakavereita. Meidän miesväen piti perinteisesti kiirehtää futistreeneihin.

    Tuumasta toimeen, minäkin päätin alkaa harjoitella ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Papan piha on kyllä ihana, semmonen oma pieni keidas siinä kaiken keskellä. :) Niinpä, me oltiin kovin myöhään liikkeellä ja olitte tainneet juuri lähteä. Pappa kertokin että Aaro oli kovin innostunut jalkapallosta ja Arttu oli hieronut pojan jalkojakin. Aivan ihanat kortit oli Elsa ja Aaro tehneet papalle. :)

      Kiva että säkin olet tänne blogimaailmaan tulossa. :)

      Poista
    2. Kiitos, teidän hienoa esimerkkiä tässä seuraillaan :) Futailusta saisi varmasti aikaiseksi useammankin päivityksen :D

      Poista
    3. Sen kyllä uskon. :D

      Poista