perjantai 5. heinäkuuta 2013

Pyöräilyä chihujen kanssa...

Eilen polkasin pyörällä käymään pikaseltaan vanhempieni luona, sillä tätini oli tulossa käymään. Päätin ottaa mukaani Myyn ja Willown. Myyn koska se on aina mun mukana ja Willown koska sille tekee hyvää nähdä vieraita ihmisiä. Willow kun on kovin arka ihmisten suhteen, en teidä mistä se johtuu. Ihme parannusta ei nytkään tapahtunut vaan se kyräili hyvän matkan päästä tätiäni ja välillä pääsi jopa pieni murina. Jaksan silti edelleen toivoa että vielä jonakin päivänä Willow osaa ottaa ihmiset vastaan häntää heiluttaen. Sitä odotellessa täytyy haistella yksi ihminen kerrallaan..

Tässä saavuttiin pihaan. Äiti oli kameransa kanssa räpsimässä kuvia. Ei kovin mairitteleva kuva meikäläisestä. Näytän ihan huuhkajalta..



Myyllä on päässään "kypärä". Turha kapistus, ostin sen joskus vuosi kausia sitten ensimmäiselle chihulleni Turkalle joka ei kanssa tainnut sitä pitää päässään kun kerran, ja sillonkin taisi pysyä päässä alta minuutin.

Myy parka. Ollaan me ihmiset tyhmiä..Willow on jo kovasti tulossa omasta laukusta ulos.


Tässä ollaankin jo saavuttu takaisin kotiin. Tytöillä on valjaat päällä ja kiedon ne vielä tuohon pyörän tankoon kiinni varmuuden vuoksi etteivät yhtäkkiä päätä hypätä alas.Myy onkin matkustellut pyörällä monesti eikä sille ole ainakaan vielä koskaan tullut mieleen hypätä kyydistä pois. 

On ne hauskoja.

Ihana olla taas kotona. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti