sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Sairastelua..

Viikonloppuni on mennyt sairastellessa. Eilinen ilta tuli vietettyä pää ämpärissä kiinni. En tiedä olinko jostain saanut pöpön matkaani, vai olinko syönyt jotain mikä ei sopinut mulle. Olo oli joka tapauksessa kamala enkä uskaltanut oikein syödä mitään. Tänään olenkin jo uskaltanut syödä mutta en ole vieläkään ihan kunnossa. Mahaan sattuu aina välillä mutta eiköhän tämä vielä iloksi muutu. Tänään olen vaan istuskellut ja lueskellut kirjaa ja välillä räplännyt kaukosäädintä.

Löysin myös tänään takapihaltani kalanpalan. En yhtään tiedä mistä se oli sinne tullut. Todennäkösesti se oli heitetty sinne. Onneksi kukaan koiristani ei ehtinyt muuta kun haistaan sitä. En voi sille mitään että mielessä on päivän mittaan käynyt useamman kerran oliko kyseinen pala myrkytetty ja jos oli niin kuka on se joka haluaa satuttaa koiriani. Nyt täytyy joka kerta tarkistaa piha tarkasti ennen kun uskallan antaa koirieni päästä sinne. Toivon vaan ettei samanlaisia paljoa enää tule löytymään pihastani taikka lähi maastosta.

Kevättä rinnassa kaikilla, vaikka sitä lunta tulikin taivaan täydeltä. Ulkona on ollut mitä ihanin ilma.

Meillä on kova karvan lähtö meneillään. Koko maailma on koiran karvaa täynnä. Välillä ihmettelen että miten noin pienestä koirasta/koirista lähtee noin paljon karvaa.

Likat vietti pitkät ajat ikkunassa. Aurinko paistoi ihmisi ja koiria meni lähi niityllä. Pitihän jokun pitää järjestystä yllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti