torstai 21. maaliskuuta 2013

Mun pieni lampunvarjostin parka...

Viikko on mennyt Myrtin epäonnisesta kohtaamisesta puurolautasen kanssa. Olen edelleenkin kovin huolissani ja otan joka päivä haavasta kuvia, että tiedän onko muutosta tullut. Haava on nyt ollut pari päivää ilman siteitä ja sitä puhdistetaan kolmesti päivässä. Mietin että tuliko otettua tuo geelihaude liian aikaisin pois, mutta soitettuani hoitajalle tiistaina hän oli sitä mieltä että jatketaan hoitoa ilman haudetta. Myrtillä kun alkoi korvan reuna punoittaan laastarista. Ei viitsitty ottaa riskiä että korvaan olisi tullut tulehdus. Soitin tänään uudestaan hoitajalle kun Haavasta tuli pikkuisen kirkkaan kellertävää nestettä. Joskus tuntuu ettei nuo hoitajat / lääkärit aina kuuntele mitä niille sanoo. Sanoin moneen otteeseen että Myrtillä ei ole enää sitä haudetta kun tiistaina käskettiin ottaa se pois ja jatkaa ilmahoidolla. Silti hoitaja sanoi että pidetään haudetta ja sit sanoi että ei pidetä haudetta. Nyt olen sit ihan sekaisin että miten tässä nyt piti oikein tehdä. Onneksi tunnen yhden pieneläin hoitajan joka kuvia katsottuaan sanoi että haava näyttää hyvältä. Silti välillä mietin teenkö oikein...

Tältä haava näyttää nyt..

Myrtti on ollut ihmeellinen. On ollut todella kiltti ja antanut puhdistaa haavan kiltisti.  <3

Mun pieni lampunvarjostin parka...

Lääkäristä saatu kauluri oli tosi huono. Onneksi Mustista ja Mirristä löyty parempi.

Myrtti tykkää olla rattaissa. Kun lasken sen sieltä alas jalotteleen on neiti jo heti halukas palaamaan sinne takaisin. Kaippa se on kiva saada mammia kerrankin yksin eikä ole ketään kyljessä kiinni. Ja tietenkin on sieltä on mahtavat näkymät. :)

4 kommenttia:

  1. Tosi hyvä, että on paikka, jossa saa olla rauhassa. Jimi on myös todella seurallinen, mutta myös omaa rauhaa rakastava. Kukapa jaksaisi aina olla sosiaalinen :)

    Haava paranee ja potilas on niin reipas ja söpönen!

    p.s hyvä tietää, että parempiakin kaulureita on olemassa. Voin vaan kuvitella, kuinka pikkuherra tykkäsisi niistä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, en tiedä kuinka oltais pärjätty ilman noita rattaita. Toi kauluri oli ekaks ihan painajais ajatus mulle. En olisi ikinä uskonut että näinkin hyvin on mennyt sen kanssa. Sitä en tiedä kuinka olisi käynyt jos kyseessä olisi vaikka Tiny.. Vois olla et kaulurit ei pysyis päässä yhtään.. :)

      Poista
  2. Anonyymi12.23

    Käy kamalasti sääliksi Myrttiä :( toivottavasti haava paranee pian.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän, on se vaan niin ressukka. :( Samaa toivon minäkin, tähän asti näyttäisi sujuvan hienosti. Toivottavasti jo ens viikolla ollaan kauluri vapaita. :)

      Poista