keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Tallennustilan loppuminen pilas mun "loistavan" blogi kirjoituksen...

Käytiin Myyn kanssa maanantaina lääkärissä ja saatiin uudet lääkkeet. Tai ei niin uusia sillä Myy on niitä ennenkin syönyt hyvällä menestyksellä. Nyt onkin pari päivää mennytkin hyvin ja neiti sen kun voimistuu. ( täytyykin koputtaa päätäni ) Myy syö jälleen Antepsinia aamuisin ja iltaisin. Antepsinhan on mahansuojalääke joka tekee kalvon vatsaan. Primperania annetaan myös aamulla ja illalla ja se on suoliston motiliteettiä lisäämiseen tarkoitettu. Myös tätä Myy on aikaisemminkin syönyt. Uutena tuli Trikozol joka on suolistoantibiootti. Myyhyn kun ei enää näyttänyt tuo Tylosin käyvän. Litalginia annetaan taas tarvittaessa, mutta sitä ei onneksi vielä ole tarvinnut antaa. ( jälleen koputan päätäni )

Ruoka maittaa taas ja ulkoilukin on jälleen mieluista. Silti jännitän edelleen mitä huominen tuo tullessaan, mutta olen iloinen että tilanne on taas paljon parempi mitä se oli viikko sitten. Toivon että tätä jatkuisi taas pitkään..


Myy pesemässä siskonsa silmiä ja korvia.


Mun piti pistää enemmänkin kuvia tänne, mutta tyhmä blogger ilmoitti tämän tekstin: Hups! Tallennustila loppui. 100 prosenttia 1 gigatavun suuruisesta valokuvien tallennuskiintiöstä on tällä hetkellä käytössä. Hanki lisää tilaa
Kuvat tallennetaan Picasa-verkkoalbumeiden tiliisi ja ne sisältyvät kuville varattuun 1 gigatavun ilmaiseen tilakiintiöön. Hankkimasi lisäsäilytystila jaetaan useiden Google-tuotteiden kesken. Lisätila lasketaan ilmaisen kiintiön päälle.
Joka on sanonko PERSEESTÄ!!!! Olen iäisyyden yrittänyt tehdä vaikka mitä ja enkä saa mitään toimimaan onko ehdotuksia ja hyviä neuvoja mitä osaa tämmönen tolvanakin tehdä?






2 kommenttia:

  1. Hyvä, että Myy on parempi, täällä taas isoa huolestumista..

    Kuvista sen verran, että mä käytän picasaa ja lataan kuvat verkkoalbumiin, josta sitten laitan blogiin. Näin tilaa kai on enemmän :)

    t. toinen tolvana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse kokeilin tuota flickr. Mut en oikein osaa sitä hyvin käyttää katsoin myös tuota picasaa mut en tajuu siitäkään mitään... Päässä vaan humisee. Varmaan helppo juttu mut tää ei vaan tajuu.... :D

      Poista