tiistai 27. marraskuuta 2012

Koskemattomat....

Muutama viikko sitten sain kutsun Koskemattomat elokuvan ennakkonäytökseen. Elokuva on ranskan oscar ehdokas ja ollut jo jonkin aikaa elokuvateattereissa ympäri maailman. Nyt se on saapunut tänne suomeenkin. Sain ottaa mukaan kaverin ja päätin taas napata mukaani isoveljeni joka oli vastaavassa tapahtumassa mukana vuosi sitten. Silloin oli kyseessä englantilainen attack the block, josta pidimme myös. Minä ehkä enemmän ja kyseinen elokuva löytyykin tuolta hyllystä. Mutta takaisin Koskemattomat eli Intouchables elokuvaan. Elokuva perustuu tositapahtumiin omituisesta parivaljakosta. Philippe on pyörätuoliin sidottu neliraajahalvaantunut miljonääri, Driss on taas mielummin lorvii ja pössyttelee eikä kanna vastuuta mistään. Philippe kummiskin näkee Drississä jotakin ja palkkaa hänet hoitajakseen muiden vastustuksista huolimatta. Molemmat tulevat vaikuttamaan toistensa elämään tavalla mitä he ovat jo pitkään tarvinnut. Paluun elämään. Elokuva oli aivan ihana ja todella hauska. Suosittelen sitä lämpimästi kaikille. Veljenikin sanoi kun kysyin mitä hän piti elokuvasta vastaus oli : että se oli todella hyvä.

Rooleissa nähdään Omar Sy Drissin roolissa ja Francois Cluzet Philippen roolissa.



Omar Sy oli kyllä aivan loistava tässä.

Elokuva illan järjesti taas ihana discshop. Saatiin pienet pussit mukaan mistä löyty tämmöset ja oli sielä karkkipussikin, mutta se ei selvinnyt kotiin asti. Kiitos Discshop jälleen onnistuneesta elokuva illasta ja lahjoista. :)

2 kommenttia:

  1. Haluan nähdä ton!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä lämpimästi oli meinaan todella hauska ja ihana elokuva. Jussikin nauro melkein koko ajan ja oli tosi tykästynyt. Toi tuleekin nyt perjantaina elokuviin. Menkää ihmeessä katsomaan. :)

      Poista