sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Joululahjani ja vielä pikkuisen joulua...

Mitä sain joululahjaksi....


Sain ystävältäni kasan kynttilöitä ja ihanan lyhdyn ja karkkia. Tietää mistä tykkään rakastan polttaa kynttilöitä läpivuoden. 

Toiselta ystävältäni sain nämä ihanat muumi emalikannun ja mukin. Ovat aivan ihanat ja jälleen oltiin osattu valita juuri se kuva mikä miellytti eniten. 

Kannussa oli vielä paljon karkkia. NAM!!!

Siskoltani sain tämmöset. Oli kuulemma tilannut mulla ja äidille tangle teezerit mutta ne ei ollut kerennyt tulla postitse. Saamme ne sitten synttärilahjaksi sitten. :) Rakas sisko.

Äidin ja isänkin lahjoista löyty ripsari ja sitten tämä elokuva. Olen jo jonkin aikaa halunnut nähdä tämän.  Sain myös vielä alushousut ( joita en halua tänne kuvata :D ) ja muuta pientä tarpeellista asiaa.

Veljeltäni sain tämän. Selittämättömästä syystä perheeni väittää kiven kovaa että muistutan tämän elokuva -sarjan oravaa... Tiedä mistä ovat sen saaneet päähänsä... :)

Niin ja se perinteinen muumimuki. Mistä olenkin jo monesti maininnut.

Itselleni ostin joululahjaksi tämmöiset. Kirjaa olenkin jo lukenut hyvän matkaa ja harmittaakin että en ostanut kirjasarjan kuudettakin osaa. Tämänkin raskin ostaa kun se sai niin halvalla. Sitten ostin Columbon 3 tuotantokauden. Vanhat sarjat on niin kivoja. Merirosvo radio elokuvan olenkin nähnyt jo pariin kertaan, mutta oli pakko saada sekin tuonne hyllyyn kun oli kanssa alennettuna. ( samoin oli Columbo ) 

Niin ja tietenkin sammakkoprinssi. Mistä jo kerroin aikaisemmin. 

Nämä ei ole joululahjoja vaan viimevuonna tekemiäni joulukoristeita. Siis tuo piparkakkumies ei karkkitanko. :)

Olen tehnyt myös nämä kaksi.

Ja tämän myös..

Meinasin ihan täysin unohtaa nämä tekemäni koristeet joulukuusestani. Onneksi muistin  ne.

Tämän olen kanssa joskus tehnyt..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti