lauantai 22. joulukuuta 2012

Joulu jo kolkuttelee oven takana...

Kaksi yötä jouluun on... Meillä on käynyt kova kuhina ja hyörinä menneinä päivinä, ja se varmaan jatkuu vielä huomennakin. Kävin äitini kanssa torstainan Marjamäen pajutilalla ja sielä oli taaskin laitettu ihana tonttumökki pystyyn. Viime vuonnakin se oli pikkusen erinlaisena ja harmittaakin ettei sieltä ole kuvia. Mökissä voisi viettää aikaa kauemminkin niin ihana se on. Nyt onneksi oli kamera mukana ja uskalsin muutaman kuvan sieltä napsasta.


Harmi kun jotkut kuvat ovat pikkusen tärähtänyt. Olisi pitänyt olla jalusta mukana. Mutta kyllä näistä varmasti välittyy se ihana joulun tunnelma. 

Kaikki oli pistetty taas niin ihanasti esille.



Joulupuuroko sielä kattilassa tuoksuu?

Ihana keittiö.



Ja joulukuusi <3

Olisin voinut olla täällä vaikka kuinka kauan ihastelemassa kaikkia ihania tonttuja ja esineitä.

Ostin sieltä itselleni joululahjankin. Ihanan sammakkoprinssin. Jotenkin ihastuin tähänkin heti kun sen näin. Nyt herra majailee mun kuusenalla ja vahtii joululahjoja.
Kuusen alla on myös toinenkin lahjojen vahtia. Iida on jälleen päässyt lempi puuhiinsa. On se vaan ihana kun joka vuosi Iida ottaa tehtäväkseen ettei kukaan vaan käy paketteja availemaan ennen joulua. 


4 kommenttia:

  1. Söpö tuo Iida :) ja pajutilasta olen kuullut, mutta en ole tullut käyneeksi. Joskus vielä! Niin ihania kuvia sieltä ja antiikkia, se kiinnostaa aina.

    Ja oikein hyvää joulua sulle Elina sekä pikkuväkesi. Mulla ei edelleenkään ole sun osoitetta. Eikä kyllä sisarustesikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä, se on meinaan aivan ihana paikka. Kiitos, hyvää joulua teillekin ja oli tosi kiva nähdä, vaikkakin pikaseltaan teitä. :)

      Poista
  2. Aivan ihania kuvia! Täälläkin on pieni kassien tutkiskelija ;)

    Nauttikaa joulusta ja kaikille seitsemälle suukot Jimpsulta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos teille myös. Tytöt kiittää pusuista ja lähettää takaisin monta takaisin. :)

      Poista