sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Äitienpäivä..

Tänä vuonna vietimme äitienpäivää pienellä porukalla. Ei ollut muita kun minä, veljeni ja tietenkin äiti. Isä oli töissä ja sisko ei päässyt tulemaan. Meillä oli kumminkin mukavaa pienellä porukalla, vaikka olikin pikkuisen ikävä puuttuvia ihmisiä. Heräsin aamulle leipomaan äidille kakkua. Äitikin oli meinannut leipoa kakun, mutta isä oli sanonut että kyllä se Elina on varmasti leiponut sulle kakun ja niinhän minä leivoinkin. Tällä kertaa kokeilin jotain ihan uutta ja tein semmoisen jaffakakun. Oli kyllä hyvää, vaikka itse sanonkin. Maistui ihanasti appelsiini ja suklaa. Isäkin söi sitä kolme palaa kun tuli töistä. Äitienpäivälahjan tein taas itse. Tein kangasväreillä kangaskasseihin villakoira aiheiset kuvat, ja ne onneksi onnistui hyvin. Äiti pitikin niistä kovasti.

Loppupäivän olen möyrinyt takapihallani ja tehnyt isän joululahjaa. Kyllä, olen jo nyt aloittanut tekemään joululahjoja. Viime vuonna tuli alotettua liian myöhään ja jäi yli puolet lahjoista tekemättä. Nyt päätin aloittaa hyvissä ajoin että saa sitten joulunalla ottaa pikkusen rauhallisemmin. :)

Tässä toinen tekemistäni kuvista. Jouduin sekoittamaan värin itse, sillä kangasväreissä ( ei ainakaan meiltä ) löydy tätä väriä. Onnekseni onnistuin saamaan oikean sävyn.





Tämän kanssa olikin sitten ongelmia. Joihinkin kohtiin tuli pikkusen paksummalti tuota väriä ja se näkyykin. Toivon että se pesussa pikkusen tasoittuisi.

Aamulla touhutessani, oli eteiseeni ilmestynyt pieni gorilla istumaan.

Tiny oli sen siihen nätisti asetellut. Tinylla kun on ollut tuo ihana valeraskaus, ja tällä kertaa se "synnytti" tämän gorillan. Kyllä on pentu emänsä näköinen. Matotkin ovat ihanasti vinksallaan. Tyttöjen jäljiltä nekin.

Jaffakakku.

Laitoin päälle vielä valkosuklaata.

Tein äidilleni vielä kortin. Tein siitä sellaisen, mitä tapasi lapsena aina tehdä äitienpäivänä. 

Leikin myös pikkuisen possun kanssa.  Ressukka on kovin yksinäinen kun ei ole sisaruksia joiden kanssa leikkiä. Äidillä on tuommoinen käsinukkekoira joka on toiminut sijais sisaruksena, sen kanssa possu leikkii ja nukkuu. On edes jonkinlainen kaveri toisella, ja kovasti se siitä tykkää. :) 

4 kommenttia:

  1. Anonyymi22.06

    Kiinnostaisi tuo jaffakakun ohje? Ja mistä olet löytänyt tuon kangaskassin? Olen tuollaista yrittänyt löytää jonkun aikaa, että pääsisi itsekin toteuttamaan. Mutta tosi kivannäköiset kuvat olet kassiin laittanut! Ja hellyyttävä tuo gorilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohje laitettu muidenkin iloksi. Kangaskassi on vanha, mutta esim. tampereen sinooperissa on myynnissä samanlaisia kangaskasseja hintaan 2,50€. Löytyy varmaan myös muistakin sinoopereista. Uskoisin että kasseja voi kysellä myös muistakin askartelukaupoista. Kuvat taas tulostin netistä, ensiksi tosin vähän säätelin kuvan kokoa sopivammaksi kassiin. Ja kiitos. :) Gorilla on kyllä hellyyttävä, vähän kovia kokenut ressukka. :D

      Poista
  2. Anonyymi10.17

    Kiitos ohjeesta, kokeilenkin heti kun pääsen uunin ääreen (meillä uuni rikki ;( ). Kiitos avustasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva olla avuksi, ja toivottavasti kakku maistuu. :)

      Poista