keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Kohta Halloween


Halloween on kohta. Yksi lempi juhlistani. Harmi vain ettei suomessa tuota juhlita samallalailla kun usa:ssa. Olisi kivaa katsella niin harmaassa suomen syksyssä ihania väri piristyksiä. On kummiskin kiva huomata että kyseinen juhla on pikkuhiljaa saanut myös suomeen jalansijaa. Odotan koska nään ensimmäiset kurpitsalyhdyt jonkun portilla. Vielä minulle ei olla sitä iloa suotu. Mutta pidän sormet ristissä että nuo lyhdyt tulee joskus vielä jonkun portilla vastaan.
 Halloweenia on meidän perheessä juhlittu senkin takia että silloin on siskollani syntymäpäivä. Harmi että siskoni asuu helsingissä joten en tänä vuonna pääse juhlistamaan hänen syntymäpäiviään. Mutta paketin kyllä pistän menemään että on jotakin kivaa täältä tampereeltakin. :)

 Omaan Halloweeniini on kuulunut aina kauhuleffa maratoni. Ehdoton must on ollut aina mikäpä muukaan kun Halloween 1 ja 2 siis alkuperäisenä. Löytyy muutkin tuolta hyllystä paitsi 3. Mutta täytyy sanoa että pari ensimmäistä on ne parhaimmat. Kolmosta en ymmärrä sitten alkuunkaan ja 4-6 no jaa.... H2O menee, mutta halloween resurrection kliseitä täynnä oleva tyypillinen elokuva joka on tekemällä tehty. Siis mun mielestä. Rob Zombien Halloweenit taas ykkösen oon kattonu mut 2 en. Ei kyllä ollut mun makuun. Pidän niin paljon alkuperäsestä meinaan ettei sitä voi kukaan syrjäyttää.
 On myös ollut kiva katsella hauskat kotivideot halloween speciaalia. Jotenkin on kiva katsoa kuinka ihmisiä pikkusen säikäytellään. Varsinkin kun ei itse oo kohteena. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti