torstai 20. lokakuuta 2011

Herra Tossavainen

Tänään tuli käytyä ikeassa. Ihmettelin mikä ihmeen kansan vaellus siellä oikein oli aamupäivästä. Mutta nythän on syyslomat koululaisilla. En viihtynyt kovin kauaa sillä tuntuu inhottavalta kun ei pääse kunnolla liikkumaan ja eikä saa rauhassa katsella kun on jo joku tönimässä vieressä.

Olin ostamassa uutta tyynyä. Vanha kun on alkanut menettämään muotoaan. En osaa enää ollenkaan nukkua tavallisilla tyynyillä vaan nukun ns. korkealla tyynyllä. Niskat huutavat hoosiannaa tästä ihanasta tyynystä. Kärsin yhteen aikaan jatkuvasta pää/niska kivusta. Kun vaihdoin tähän tyynyyt niin eipä ole enää pahemmina vaivannut.



Tarkotus siis oli mennä ja ostaa vain se tyyny. Mutta eipä mun taaskaan onnistunut sieltä poistumaan pelkän tyynyn kanssa, vaan mukaan tarttui ties mitä ylimääräistä tuotetta kassiin. Ostin tytöille uuden tyynyn, "Herra Tossavaisen" leluksi, piparkakuille tuoksuvia kynttilöitä ( ihana tuoksu ) , jouluisen lasipullon ja jo pitkään kaipaamani eteisen matto. "Herra Tossavaisen " taidan antaa noille vasta jouluna. Ihan jouluinen fiilis kun kämppä tuoksuu piparkakuille. Tästä se odotus alkaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti