perjantai 31. tammikuuta 2014

Pisteet ja pilkut...

Taas kerran vapaapäiväni suhahati ohitse huomaamattani. Mikähän siinä oikeasti on että ne tahtoo tuolla lailla kadota ilmaan. Piti kovasti tehdä kaikkea, mutta ne tekemiset jää nyt sitten odottamaan hamaan tulevaan. Kävin sentään kaupassa ja olin pikkuisen tuhma. Palkka oli tullut ja heti mun piti vähän tuhlata. Ostin itselleni uuden muumimukin. Tove Jansson:in juhlamukin siis. Tässä ei tosin ole niitä silmälaseja. Eipä niitä taida enää mistään enää löytyäkkään, mikä ei ainakaan minua haittaa, sillä tykkään tästäkin mukista ihan hirmuisesti. Alan tosin miettiä että mihin sen oikein saan mahtumaan. Alkaa tuo hylly olemaan sen verran täynnä ja se myös notkuu uhkaavasti.. Täytyy varmaan vaihtaa järjestystä.

Olen muuten huomannut että tässä blogin pitämisessä jokin kovasti pidättelee minua. Tarkoitan siis tätä kirjoituspuolta. En tiedä johtuuko se siitä että tiedän tekeväni hirveästi kirjoitusvirheitä vai onko sitten se etten usko että ajatukseni kovasti kiinnostaa ihmisiä. Tiedän ainakin että pilkut ja pisteet ovat minulta täysin hukassa. Enemmän kummiskin nuo pilkut ja sitten myös yhteen ja erikseen kirjoittaminen. Sitten on niitä hetkiä kun ei yksinkertaisesti vain keksi mitä kirjottaisi. Munkin elämä tällä hetkellä rajottuu työn ja kodin välille, eikä kummassakaan ole kovasti tapahtunut mitään. Täytyy varmaan kehitellä jotain mielenkiintoista tähän elämään. Sitä odotellessa.. :)

Alkaakohan mulla olemaan liikaa mukeja...

Tässä ei meinaan ole edes kaikki. Siivosin tosin vuosi sitten monta mukia kirpputorille. Taitaa olla aika tehdä sama uudestaan Muumit tosin ei ainakaan lähde mihinkään.

Tää on kyllä ihana.  ♥

Ihanan kesäinen.  ♥


2 kommenttia:

  1. Kauniita astioita sinulla! Meillä on vain muutamia muumimukeja.. Harmittaa, että en ole aikaisemmin hoksannut niitä keräillä. Toisaalta ehkä vieläkin ehtii mukaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Hyvin ehtii mukaan muumimukien ihanaan maailmaan. Itseänikin harmittaa kun en lähtenyt niitä heti keräileen kun ne ilmestyivät. Äiti kyllä kysy että haluanko niitä, mutta aina tuli sanottua ei. Kyllä nyt harmittaa... Tosin parempi myöhään kun ei milloinkaan. :)

      Poista