sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Myrtti ja ihottumaa..

Yritän nyt kovasti päästä semmoiseen vireeseen että saisin aikaiseksi päivittää tänne useammin mun ja tyttöjen tekemistä. Kovin hyvin en kummiskaan ole päätöksessäni pysynyt. Ehkä siksi että meille ei kovasti ole tapahtunut mitään ja olen ollut aikas väsynyt työpäivien jälkeen eikä ole oikein muuta jaksanut kun rojahtaa sohvalle eukot kainalossa, ja katsella telkkaria. Tänään oli vapaa sunnuntai. Niitä mulla ei kovin montaa ole ollut, mikä ei toisaalta haittaa koska niistähän tiettävästi saa kivasti rahaa, ja sitä nyt tarvitaan. Jouduin viemään Myrtin torstai aamuna lääkäriin ja siinä lompakko köyhtyi taas yli 100€.. Kovin on kallista noi eläinlääkärissä käynnit. Huomasin Myrtillä pimpulan lähellä ihme ihottumaa ja neiti tykkäsi kovasti nuoleskella kyseistä aluetta. Lääkärissä todettiin että kyseessä on bakteeri ja saatiin korvatippoja kyseiseen vaivaan. Noi korvatipat on kyllä ihme ainetta sillä olen saanut niitä aikaisemminkin tassuihinkin. Lääkäri sanoi että oli todennäköistä että tulehdus olisi voinut mennä vulvaan asti, ja siitä pahimmassa tapauksessa olisi  voinut kehkeytyä kohtutulehdus, mikä tiettävästi monessa tapauksessa voi johtaa kuolemaan jos sitä ei ajoissa huomaa. Nyt olenkin tiputellut tippoja aamuin illoin ja puhdistanut aluetta desinfiointi aineella ja keitetyllä vedellä. Tänään olen huomannut jo selvää paranemisen merkkejä. Toivottavsti sama suunta jatkuu ja neitokaisen Pimploora on pian kunnossa. :)


Myrtti sai päähänsä vanhan kaverinsa lampunvarjositimen. Pidin sitä sillä aina jonkin aikaa lääkkeen laiton jälkeen ettei neiti mene ja nuole sitä pois. 

Tänään olen viettänyt päivän pyjamapäällä. Koko päivän olen vain istuskellut, mutta illalla yhdeksän aikaan alkoi ahdistaa pelkkä istuminen ja imuroin olohuoneen ja eteisen lattiat. Siinä imuroidessani päätin vielä myös luutata kyseiset lattiat. Tuli parempi fiilis heti. Jalassa lämmitti siskon joululahjaksi antamat sukat.

2 kommenttia:

  1. Pikaisia paranemisia Myrtti-tyttöselle <3 Kauluri taitaa vähän harmittaa.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myrtti on onneksi taas kunnossa. Ja kaulurikin on jälleen kaapissa. Myrtti on kovin tottunut tohon kauluriin, kun sillä oli se päässä jonkin aikaa, sillon kun se sai sen palovamman. Noi toiset taas.... :D

      Poista