sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Jouluuu.........

Se on sit joulukuu. On sitä jo odotettukin. Mun joulukuun ensimmäinen päivä kulu jouluisten asioiden tekemisessä. Aamulla suuntasin ensiksi huovutuskurssille missä tehtiin joulukoristeita ja sieltä päästyäni tein joulua kotiini. On se vaan aina yhtä jännittävää kaivaa ulkovarastosta joulukoristeet. Ihan vatsanpohjassa tuntuu kiva kihelmöinti kun avaan laatikon ja pääsen taas hypistelemään kaikkia niitä rakkaita koristeita, mitkä kanssa omalta osaltaan tuo sen ihanan joulun tunteen. Tästä se alkaa..

Tein kurssilla kaksi joulukoristetta. En tiedä onko nämä nyt ihan mun juttuja, mut kiva niitä oli jokatapauksessa tehdä. Ja aina on kiva oppia uutta.

Jotenkin näyttää ihan tennispallolta. Tuo pohjavärihän ei siis ole keltainen vaan vihreä.

Siinä molemmat.

Vihaan jostain syystä kuvata joulukuusta. En jostain syystä oikein koskaan onnistu saamaan kuviini sitä tunnelmaa ja valoa mitä puu todellisuudessa tuo. Mikä on noloa, koska mun pitäisi se osata vangita koska olen sitä alaa opiskellutkin....

Mut ehkä näistä nyt edes pikkusen välittyy se lämpö mitä kuusi ja sen koristeet tuo.

Tämä taitaa olla tänä vuonna suosikkini..





Candy cane. Kanssa yksi koriste josta pidän kovasti.

Jouluun valmistelu on se kaikista ihaninta aikaa...

3 kommenttia:

  1. Kaunista! Hienosti olet saanut talteen joulukuusen hämyistä ja kimaltavaa tunnelmaa :) Ja onpa sulla ihania kuusen koristeita. Tunnelmallista jouluvalmistelujen aikaa, tästä se lähtee..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Nyt kuusessa on jo enemmän koristeita kun kuvissa näkyy. Unohdan joka vuosi pistää omatekemät koristeet, mutta nyt nekin on löytänyt tiensä kuusen oksille. :)

      Poista
  2. Mun mielestä upeat noi itse tekemäsi, jotka ekana esittelit :)

    VastaaPoista