lauantai 14. joulukuuta 2013

Joulun odotusta....

Olen nyt ollut maanantaista asti kipeenä. Minulla on kurkunpääntulehdus ja poskiontelutulehdus mm. En muista koska olisin ollut näin kipeä ja tauti ei meinaa ottaa laantuakseen. Sain eilen antibiootti kuurin joten toivon josko se nyt lähtisi talttumaan. Olisin saanut myös lisää sairaslomaa, mutta en suostunut siihen. En yksinkertaisesti voi olla enempää poissa töistä. Huomenna sitten koittaa taas työpäivä. Toivottavasti päätökseni ei tule kostautumaan.

Sairastelu on muutenkin tähän aikaan vuodesta todella ärsyttävää. Joulusiivous on jäänyt täysin kesken ja lahjatkin on suurimmalta osalta vielä ostamatta. Mietin kuinka saan kaiken mahtumaan vapaapäiviini mitä mulla on ensi viikolla. Pitäisi vielä keretä leipomaankin... Tulee ihan hiki kaikkea tätä ajatellessa. Multa jäi myös paljon lahjoja tekemättä. Oli vaikka kuinka paljon kaikkea mitä suunnittelin tekeväni mutta niihin ei vaan aika enää riitä. Sääli.. Taidan aloittaa ensi vuonna jo kesäkuussa lahjojen teon. En silti halua valittaa sillä se että mulla on työpaikka ja sain kuulla että sopimustani tullaan jatkamaan, on tämän vuoden yksi ehdottomasti ihanimmista asioista, mitä vaan voi olla. Olen todella onnekas tällä saralla.

En siis ole tällä viikolla oikein pystynyt tekemään mitään tähdellistä. Joulukuuseni on kummiski valmis ja siitä räpsin muutamia kuvia. Kyllä ehkä nuo omatekemät joulukoristeet ovat ne tärkeimmät. Koska jokaiseen niistä on tullut vuodatettua niin paljon itseään kun vain mahdollista. Jos ymmärätte mitä tarkoitan. :)

Toivottavsti teidän joulu odotuksenne on sujunut paremmin kun minun.

Sain sentään tehtyä nämä bambi- koristeet valmiiksi.

Massa ei ollut kovin mun mieleeni, mutta tiedänpähän seuraavalla kerralla kiertää kyseisen tuotteen kaukaa. Mutta kyllä nää ihan hyvin onnistu kummiskin.



En voi sille mitään mutta näissä tilda-piparkakku ukoissa on se oma ihanuutensa. Varsinkin nää joilla on nuo helmet. Vaikka nää on just niitä v:mäisempiä tehdä. Jos multa kysytään.



Tämäkin on oma tekeleeni.











Yhteen aikaan mulla ei ollut kuusessa muita koristeita kun hopeisia ja valkoisia. Mutta täytyy sanoa että pikkusen väriä tuo joulun lämpöä. Voi kun kuusi voisi olla kaueminkin osana olohuonettani. Se tuo niin ihanan valon ja lämmön tunteen kotiini. ♥ 

2 kommenttia:

  1. tein samantyyppisiä tekstikuusenpalloja joku päivä sitten myös :) Mutta hei mistä massasta olet tehnyt tuon bambin? se on tosi kivan näköinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei. Tein sen ihan perus askartelumassasta ja maaleina käytin hobbylack maaleja. Kiitos, kyllä niistä tuli ihan kivan näköisiä. Vaikka välillä mietinkin että tuleeko tästä mitään. :D

      Poista