tiistai 24. heinäkuuta 2012

Maaseutu kierros

Tänään Käytiin ystäväni Suvin ja Suvin pojan Tonin kanssa maaseutu kierroksella. Tavoitteena oli ostaa tuoreita mansikoita. Ja niitä löydettiinkin. Ei ole parempia mansikoita kun suoraan poimitut. Tuntuu että ne ihan sulaa suuhun. HYVÄÄ!!! Menimme ensiksi Suttisen marjatilalle jossa joimme tilan itse tekemää mansikka limonadia. En ole tainnut koskaan aikaisemmin juoda mansikka limsaa. Vadelmaa kyllä mutta mansikkaa en. Oli muuten hyvän makuista ja varsinkin Toni tykkäsi todella paljon. Rakennuksen yläkerrassa oli ihana vintti myymälä missä oli kaikenlaista käsintehtyä esinettä. Niitä olikin kiva hypistellä ja ihastella. Kiva rauhallinen paikka. Tulee varmaan käytyä toistekin. 



Suittisen marjatila

Hauskat patalaput.



Pieniä tonttujakin löyty.



Kivoja tyynyjä.

Toni ihasteli nalleja.

Ja sitten sitä limsaa.

Seuraavaksi tiemme vei Niitty-Seppälän tilalle missä oli aivan ihania kotieläimiä! Niitä oli ihana ihastella. Alueelta löyty lapsille kaikkea kivaa. Oli peikon luola, polkuautoilua ym. Ja sieltä ostimme myös ihanat mansikat. Suvi osti vielä vadelmia ja herneitäkin. Niitäkin oli kiva mutustella. Mutta mansikat oli kyllä parhaimpia. Paikka oli aivan ihana. Suosittelen.

Kilejä

Aivan ihana kani

Rakastan pieniä shetlannin poneja. Ne on niin ihania!

Possuja

Oli kiva katsella sitä tonkimista.

Tämmösen mäkin varmaan tarvitsisin.

Peikon sänky ja "pienet" peikon kengät.

Napa nöyhtääkin löyty.

Peikon kodin katossa majaili iso hämähäkki.

Peikon luolan kotiovi.

Aivan ihania mansikoita!!

Viimeinen etappi oli Keltainen talo. Siis aivan ihana sisutus myymälä. Ihan harmitti kun ei ollut rahaa tarpeeksi mukana että olisi voinut ostaa sieltä kaikkea kivaa. Mutta tikkarit ostettiin. Suville salmiakki, Tonille mustikka ja mulle sitruuna-salmiakki. Kaikki oltiin tyytyväisiä valintoihimme. Oli oikein kivan kesäinen fiilis. Vaikka tuo ilma ei ollutkaan kauneudella pilattu. Mutta ei se haitannut. Se on kesä nyt! :)


Keltainen talo

Ylä kerrasta löytyy muuten majoitus mahdollisuudet.



Ihasteltiin Suvin kanssa tuota ihanaa tarjoilu lautasta. Oli muuten todella kaunis.

Tikkari!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti