tiistai 31. heinäkuuta 2012

Koiran valeraskaus

Jälleen kerran sain hävetä puupäistä koiraani. Vai pitäisikö sanoa koiriani. Mutta Tiny vetää kyllä pisimmän korren kovapäisyytensä kanssa. Olin tänään lenkillä äitini ja hänen kahden villakoiran Annin ja Hertan kanssa. Mukaamme lyöttäyty vielä Janne ja heidän ihanat koirat Mauno chihuahua ja Otso mopsi. Minulla oli kamerakin mukana mutta kuvaamisesta ei tullut yhtään mitään kun omistaa niinkin pässinpää koiran kun Tiny. Ihan harmittaa kun en päässyt rapsuttelemaan toisia koiria, kun pitää olla koko ajan tarkkaavaisena Tinyn suhteen. Tinyyn vaikutti myös se että sillä on taas valeraskaus. On hauska seurata kun koira menee lelulaatikolle ja valitsee "pentunsa". Tiny "synnyttää" aina ikean rotan. En tiedä minkä takia valinta on aina sama. Ja se on aina se tietty rotta. Meillä kun on samaa lelua 3 kappaletta. Joskus olen kokeillut että otan kaikki rotat käteeni ja heittelen ekana lattialle ne 2 ei pentua. Tiny juoksee heti niiden luokse mutta haistettuaan huomaa että ne ovatkin vääriä lapsia. On nuo mainioita. Ja onneks mun koirat on ollu aikas helppoja noiden valeraskauksiensa kanssa. Mun villakoira joka asuu vanhempieni luona on todella surkea siinä. Sillä on semmonen pieni keltanen lateksi pallo mikä on sen pentu. Ja kun sen ottaa siltä pois ( koska sitä lelun vinkumista ei kukaan jaksa kuunnella koko päivää yhtä soittoa) niin Buffy aloittaa semmosen huudon et ei oo tosikaan. Sillä tuo vaihe on todella vaikea. Varsinkin jos jollain äidin koirista sattuu olemaan pennut sillon Buffy parka yrittää omia ne itselleen ja se onkin aikas hankalaa se. Mut onneks siitäkin on selvitty kunnialla läpi.

Tjorvenilla pentuina toimii ikean buldoggi. Joka on myös sen salarakas. Sitten on Suhonen pieni siili joka on jo kertaalleen korjattu. On ollut niin kovassa käytössä. Myyllä taas "pentue" kasvoi joka päivä uudella karvalelulla. Onneksi ne ovat pitäneet pentuinaan noita lelujaan. Olen kuullut tutuilta että joidenkin koirat ovat omineet kenkiä ym. Se ei olisi kyllä kivaa, vai olisiko? Kuulostaa kovin huvittavalta kun tarkemmin miettii. :)

Tiny ja vauva.

Rotan jalatkin on ihan rikki.



Välillä vauva pitää pestä.



Tjorven ja salarakas.





Tjorven ja Suhonen.

Sitten Myyn pentue. 7 näyttäisi olevan. Ja onpas lattia siistin näköinen. Mulla oli joskus punaset seinät makuuhuoneessa. Tässä näkyykin hyvin pikkusen tota seinää. Nykyään ne on harmaat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti