torstai 10. huhtikuuta 2014

Ei itkeä saa...

Olen ollut nyt kipeänä peräti seitsemän päivää eikä suurta helpotusta oloon ole vieläkään tapahtunut. Kärsin todennäköisesti influenssassta. Inhottava tauti, en ole maistanut mitään sitten sunnuntai aamun. Alkaa pikkuhiljaa masentaan, ja täytyy myöntää välillä hiipii mieleeni inhottava ajatus palaako maku/haju-aistini enää koskaan takaisin.. Ajatukset osaavat joskus olla todella ahdistavia. Päivä kerrallaan. Sitä olenkin tässä huudellut jo iät ja ajat. Mutta eipä tässä elämässä voi oikein muutakaan tehdä. Yrittää olla positiivinen, vaikka kuinka elämä tykkääkin välillä potkia päähän. Vai mitä? Loppuun vähän Eppuja, en ole kappaletta kuunnellut piiiitkiin aikoihin. Muistan kun kuuntelin Eppuja kovasti joskus 18-vuotiaana ja siitä ystävät onkin jo aikaa. :)


4 kommenttia:

  1. Anonyymi16.51

    toivon todella,että vointisi on tänään parempi. Tänä vuonna en ole itse ollut minkäänlaisessa flunssassa. En tiedä onko siihen auttanut kun joka päivä syön teelusikallisen siitepölyä ,jota Sinnun kautta ostan. joskus meinaan ollut pari kuukauttakin flunssan kourissa ja kun en ikuna ole kuumeessa niin rupukunto on kestänyt ja kestänyt.
    Samoin oon innostunut syömään paljon avocadoa..
    Mutta toivon että tuut kuntoon..
    Sirpa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oli kyllä kamala tauti. Nyt on alkanut olo paranemaan. Töihinkin uskalsin lauantaina menemään, välillä tosin täyty käydä niistämässä oikein kunnolla, mutta selvisin kunnialla päivästä. Tänään olenkin taas istuskellut ja levännyt. Huomenna kun on taas työpäivä. Pitäis varmaan kanssa ruveta ottamaan kunnolla tuota auringonhattu-uutetta. Josko se pitäis pöpöt loitolla. :)

      Poista
  2. Kuulostaa kyllä oikealta influenssalta, jos olet 7 päivää ollut petinpohjalla vetämättömissä ja kuumeillen. Anna itsellesi aikaa, paranemisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tässä meni mukavasti aikaa. Onneksi elämä alkaa vihdosta viimein voittaan ja haju- ja makuaistitkin ovat palanneet. :)

      Poista