keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Chihuilua.....

Hui! Yli kuukausi jo mennyt kun olen tännyt viimeksi kirjoittanut. Mihin tämä aika oikeasti menee? Jotenkin taitaa tuo arki viedä mukanaan, töitä tehdessä ja tyttöjen kanssa hengailua. Mitään kovin kummia ei meille ole tapahtunut. Vähän huonoja uutisia tosin on meidän perheemme joutunut tämän vuoden aikana jo kuulemaan. Äitini ei ole kunnossa, mikä tietenkin masentaa kaikista eniten ja saa olon kovin surulliseksikin. Menen kummiskin päivän kerrallaan ja otan vastaan mitä kukin päivä tuo tullessaan.

Myyllä oli häntätulehdus ja lääkärissä käydessämme huomasi lääkäri että pienelle tytölleni on tullut sydänvika. Voi kurjuus... Vielä ei lääkitystä aloitettu ja sanoinkin etten missään nimessä halua samaa lääkitystä mitä rakas Iidani söi. Se kun näytti laittavan Iidan hampaat huonoon kuntoon. Täytyy myös sanoa että pelkään kovasti että Myy menee kanssa samalla lailla kun Iida meni. Ajatuskin siitä on ihan kauhea, mutta tämänkin asian suhteen yritän mennä päivän kerrallaan.

Eipä tässä kai kauheesti muuta, kevät on täällä mikä on ihanaa!!!

Tietenkin silloin kun sinulla on kova kiire ja yrität äkkiä käydä netissä ennen töihin lähtöä käy näin...

Tiuhti oli sitä mieltä että  minun olisi pitänyt vain rapsutella häntä.

Siis oikeesti! Miksi joidenkin kuvien värit menee ihan omituiseksi täällä?

Niinkun tässä.

Tämmöset niiden pitäisi olla.. Tiuhti murunen. :)

Tiny nauttii kun paistaa aurinko. Patterin päällä on mukava olla ja nauttia kevään ensimmäisitä säteistä.

On noi koirat ihania. 

Siskokset päivälevolla. 

Myy ja Tiuhti. 

Mun oli ihan pakko mennä häiritseen niiden unia. Olivat niin ihanan näköisiä.

Naamoista jo näkee ettei olla enää mitään eilesen teeren tyttöjä. :)

6 kommenttia:

  1. Voi mussukat, kun olette söpöjä ♡

    Kurjia uutisia, päivä kerrallaan on hyvä ohje, vaikka ei helppo. Minä kun olen murehtija niin yritän oppia sanonnasta: joka murehtii etukäteen, kärsii kahdesti ( tai turhaan)

    Haleja ja Jimpsulta hirveesti suukkoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Myy on onneksi vielä hyvässä kunnossa. Syksyllä ei vielä kuulunut sivuääntä, mutta nyt semmonen oli sinne ilmaantunut. Tekisi mieli huutaa, mutta se ei auta mitään. Päivä kerrallaan ja nautin joka hetkestä minkä saan viettää lasteni kanssa.

      Haleja myös teille ja suukkosia Jimpulalle. :)

      Poista
  2. Ikävistä uutisista on vaikea poimia sitä hyvää mieltä ja positiivisuutta, joka auttaisi vaikeina aikoina. Tottakai mieli on maassa, jos on sairautta perheessä, mutta yritä silti suhtautua siihen positiivisuudella, toivolla.
    Meidän Tiny-chihu kauan sitten sai myös sydänvian, sydämenlaajentumaksi sitä silloin sanottiin. Tiny oli noin vuoden verran lääkityksellä, sitten valitettavasti menehtyi. Ell sanoi silloin, että chihuilla on kokoonsa nähden suurikokoinen sydän eikä sen laajentumiselle rintakehässä ole tarpeeksi tilaa. Kuten bernhardilaisella on kokoonsa nähden pieni sydän, siksi nyky-bernhardilainen ei jaksa oikein mitään. Jalostuksella aikaansaatuja asioita. :(
    Toivotan kaikesta huolimatta vielä paljon hyviä aikoja! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myyllä on sivuääni sydämmessä. En tiedä onko se sama kun sydämenlaajentuma. Täytyykin kysyä lääkäriltä. Todennäköisesti Myyllä aloitetaan kesällä lääkitys. Kesähän tahtoo olla näille sydänvaivaisille huonoa aikaa..

      Iida eli sydänlääkkeillään parisen vuotta. Olisi ehkä elänyt kaueminkin ellei olisi ollut ylipainoinen. Mistä syytän itseäni kovasti. Urkki meidän vanhin chihu 14-vuotias on nyt ollut sydänlääkkeillä 4 vuotta. Harmittaa ihan hirveesti koko sydänvian olemassa olo. Myy on niin kovin pirteä yhdeksän vuotias. Leikkii, juoksee on iloinen ja liikkuu paljon. Lääkärit aina sanovat että sitä voisi luulla 4-vuotiaaksi. Mut ei auta itkut vaan pitää hyväksyä mitä huominen tuo tullessaan. On nämä karvaiset "lapset" niin tärkeitä. ♥ Kiitos, toivotaan ehdottomasti paljon ihania aikoja. :)

      Poista
  3. Lämpimiä ajatuksia sekä chihuille että äidille tietysti <3 Sinulle myös <3 Itsellänikin on ollut piiitkä kevätloma bloggailusta, mutta jos taas hieman kevään eloon herättämänä saisi kirjoiteltua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, välillä on hyvä pitää vähän lomaa blogaamisesta. :) ♥

      Poista